Vakantie-plezier.nl

zonder plezier geen vakantiegevoel

Welkom op vakantie-plezier.nl

Zonder plezier geen vakantiegevoel

Een vakantie moet bij voorkeur ontspanning en plezier geven. Zo krijg je energie om weer verder te gaan in je woon- en werkomgeving. Het is dan ook belangrijk om vooraf te bedenken welke soort vakantie je plezier zal bezorgen. Een vakantie waarbij je geen plezier hebt, zal niet als vakantie ervaren en gevoeld worden. Soms bepaalt helaas het lot het pleziergehalte en kun je er niets aan doen als het tegenvalt.

De soort vakantie geeft menigeen al voldoende plezier, zonder verder over activiteiten te praten. Welke vorm van vakantie vind je echt leuk? Is het in een tent improviseren maar wel veel buiten, of in een hotel vol luxe en luieren. Is het in een lekker zonnetje of meer richting het onstuimige weer. Liever een doe-vakantie met allerlei activiteiten of graag een relaxte vakantie. Vakantie-plezier.nl is momenteel nog in aanbouw.

En als u contact wilt opnemen, klikt u gewoon op Contact.


Vakantie-plezier.nl - lachen en plezier
Kamperen

Als je kleinere kinderen hebt en je vraagt wat ze deze vakantie het liefste zouden willen, dan zullen ze waarschijnlijk antwoorden dingen als zwemmenspeeltuin en nieuwe vriendjes maken. Dan is een kampeervakantie een goede optie. Als de kinderen het naar hun zin hebben kun je zelf helemaal tot rust komen. Het is ook jouw vakantie namelijk.

Kamperen kun je tegenwoordig ook zonder zelf een tent mee te nemen en andere spullen. Je hebt dan geen gedoe met haringen, tentstokken en rotsige grond, een luchtbed oppompen en alsnog ontdekken dat hij lek is, op je hurken een eitje bakken en met een zaklamp ’s nachts op zoek naar een toiletrol. Vakantie drinkwater antivriesvakantie antivries boot.

Vakantie-plezier.nl - ingerichte tent


Ingerichte tent

Er zijn steeds vaker tenten te huren die al volledig zijn ingericht. Dit is een alternatief voor degenen die wel in een tent willen maar toch wat meer gemak wensen. De tent is al opgezet en ingericht met een keukentje met fornuis, ijskast, borden, pannen en bedden

Caravan

Kamperen in een gehuurde of een eigen caravan is wel kamperen, in de buitenlucht en tussen de kampeerders, maar is wel de meest luxe manier van kamperen. Op het water genieten is voor velen ook heerlijk. Met goede bootspullen, een stevige bijboot met daaraan een elektrische bootmotor, waterkaarten om te navigeren bij de hand is het goed toeven. Een marifoon voor het contact en het plezier is compleet. Het enige dat het mogelijk nog overtreft is kamperen in een comfortabele stacaravan en dan genieten van het buitenleven. Campings staan vaak in de bossen, aan zee of in de bergen. Meestal niet in de buurt van steden waardoor de lucht schoner en gezonder is. Extra vakantieplezier met opgeladen accu's. Op campings vind je ook vakantiehuizen Zuid Frankrijk.

Vakantie-plezier.nl - luxe in het hotel

Hotel

In een hotel is alles van a tot z verzorgd. Je hoeft alleen maar aan te schuiven bij het eten. Van bedden opmaken, vaat wassen, stofzuigen, koken en koffie zetten is geen spr
ake, wel Port wijnenDat wordt allemaal voor je gedaan. Seaholidayvillas.com en Vakantiewoningen-in-europa.nl , restaurants meppel

Vakantie-plezier.nl - actief in de bergen
Activiteiten

Bergen - Met een bergvakantie zijn de dagen volgepland met wandelen, bergklimmen, fietsen, mountainbiken en vakantie vieren met de kinderen, kortom volop genieten van het bergleven. Traditie en gezellige oude berghutten, hier en daar wat landelijke klederdracht en Tiroler muziek maar ook moderne bars, boetieks, allgifts en discosound.


Wie in de zomer toch wintersportachtige taferelen zoekt kan vaak wat hogerop gaan en genieten van een bijzonder genoegen: skiën, snowboarden en veel meer. Winterpret op eeuwige sneeuw in de zomer!

Feest -De hele zomer staan er vele evenementen op het programma die vooral ook voor de vakantieganger leuk zijn om bij te wonen en/of aan deel te nemen. 
Betaalbare domotica . Regelmatig is er een wijnproeverij en zijn er dorps- en eetfeesten, dansavonden en zomernachtparty’s.


Gidsen - Wandelgidsen motiveren de gasten tot fietstochten en wandelingen, nacht- en panoramawandelingen enz. De ontdekkingstochten gaan vaak naar prachtige plekken en berghutten. Om sommige plekken kan je de eerste paar honderd hoogtemeters makkelijk overwinnen met de diverse bergbanen en stoeltjesliften.

Wandelaars worden door de plaatselijke wandelgidsen naar de mooiste plekken in de bergwereld gevoerd. Van mei tot in oktober wordt wekelijks een afwisselend wandelprogramma geboden, van gemoedelijke voettochten tot uitdagende bergtochten.

Er worden dagelijks interessante dagtochten, maar ook meerdaagse wandelingen van hut naar hut georganiseerd. Uiteraard zorgt daarbij een gezellige huttenavond met overnachting 
op de berg voor een onvergetelijke vakantiebelevenis. Klamboe kopenAchteruitrijcamera voor je camper of caravan, Skibril, Champagne, Blokhut. En wie geen zin heeft te klimmen kan soms met de bus of auto mooie plekken bereiken. 


Intensief - Een intensieve vorm van wandelen is Nordic Walking.

Bij Nordic Walking worden de gewrichten beter gebruikt dan bij normaal lopen. Het is intensiever dan wandelen en door het gebruik van Nordic Walking stokken wordt ook het bovenlichaam getraind. Het is een ideale conditietraining voor het hele lichaam voor jong en oud. Door het werken met de stokken zorgt Nordic Walking voor belasting van alle spieren, een verhoging van de polsslag en stimulering van de stofwisseling. Ook wordt het calorieëngebruik verhoogd en de spieren van schouders, rug en borst versterkt. 

Er worden soms cursussen gegeven waarop men de techniek van deze sport leert beheersen en aansluitend worden de conditie en het lichamelijke welzijn verbeterd tijdens Nordic Walking tochten.

Klassieke massage kan handig zijn.

Vakantie-plezier.nl - extreme activiteiten in de lucht
Extremen

Voor mensen die de grenzen opzoeken is een vakantie zonder sensatie geen vakantie! 

Vakantie-plezier.nl - extreme activiteiten zoeken


De wereld wordt veelal van diverse kanten bekeken. Van boven tijdens het klimmen of paragliden en van onderen met canyoning en speleologie. Of je stort jezelf bij voorkeur met een mountainbike naar beneden langs een bospaadje. 

Vakantie-plezier.nl - wild water

Tijdens vakantie maken mensen vaak kennis met de klimsport en bekijken de wereld eens vanuit een verticaal perspectief, via de heerlijke buitenlucht, midden in een unieke natuur vol prachtige steile rotswanden, een duizelingwekkende belevenis! 

Vakantie-plezier.nl - extreme activiteiten
De mountainbike geeft veel mogelijkheden voor activiteiten. Je kunt jezelf met de mountainbike van berghellingen afstorten maar ook voorzichtig zacht glooiende heuvels bedwingen. 

Een bijzondere beleven
is is leren kiten maar ook een tandemvlucht met een ervaren paraglidepiloot hoog boven de hoogste bergen. Wie het zelf wil leren kan bij de professionals zelfstandig leren paragliden. Film uw vakantie op een spectaculaire manier!


Op veel plekken zijn vele andere opwindende sporten te beleven bijvoorbeeld een lunch strand. Een nat, spannend avontuur is een rafting-, kajak- of hydrospeedtocht op het wilde water, of sportvissen met behulp van een moderne fishfinder. Diepe indruk maakt een canyoningtocht door de diepe kloven

Jachtdiensten bij yachtcharter sneek en taxiservice Taxi Den Haag Schiphol .

Fietsers en mountainbikers kunnen vaak kiezen uit een groot aantal trajecten. Ze gaan dwars door de fraaie bergwereld, er zijn makkelijke fietsroutes, maar ook uitdagende mountainbiketrails.


Vakantie-plezier.nl - van niet bewegen naar actief - tips

Actief zijn is gezond

Tijdens vele vakanties wordt tijd aan fitness besteed. Soms ook door mensen die normaliter weinig tot niet doen aan sport en fitness, fiets huren amsterdam

Natuurlijk is sporten tijdens vakantie gezond. Maar alleen als je het op de juiste manier doet, want blessures zitten in een klein hoekje. 

Hieronder staan een aantal regels die je in het oog moet houden tijdens het fitnessenVakantie-plezier.nl - actief in de kano - raften

Beslist doen:

 • Volg iedere instructie nauwkeurig op en zorg ervoor dat je de oefening volledig begrijpt voor je ermee start.
 • Vermijd onderbrekingen.
 • De beste manier is om de oefeningen te doen op tijden dat je niet gestoord kunt worden.
 • Doe de oefeningen in een goed geventileerde kamer. Zet het raam open voor frisse lucht, de temperatuur moet aangenaam zijn.
 • Draag lichte kleding waar je je goed in voelt. Vermijd kleding die je beweging beperkt, vooral rond de buikstreek.
 • Zorg ervoor dat je voldoende plaats hebt om de oefeningen uit te voeren. Je moet je armen vrij kunnen bewegen, zowel naast als boven het hoofd.
 • Oefen samen met een vriend(in). Allinportugal.nl , VacancesProvence.be . Dit helpt je op 2 manieren: je blijft gemotiveerd en je kan gemakkelijker de techniek controleren.
 • Wacht na een maaltijd minstens 2 uur voor je begint te trainen.
 • Geduld en volharding zijn de sleutel tot succes!

Beslist niet doen:

 • Forceer je lichaam niet om een oefening uit te voeren. Start een oefening alleen als je lichaam er klaar voor is.
 • Werk de oefeningen niet in snel tempo af. Neem de tijd en blijf geconcentreerd. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit of snelheid.
 • Je zult niet zo snel resultaten zien als je zou willen. Op die momenten moet je gemotiveerd en gefocust blijven. Met de juiste techniek behaal je gegarandeerd resultaten. 
 • Enkele tips: seatsandsofasallgifts , Led breedstraler , Hanglampen


<<  Powered by Rusty  -  Contact met de beheerder  >>